Halvdagskurser

Intensivkurs 4h 990 kr
Den perfekta kursen för dig som vill komma igång igen efter några år eller dig som precis börjar spela Golf och nu vill ta nästa steg i din utveckling. Vi tränar, sving, chip och putt med fokus på att få bättre resultat på banan.

Närspelskurs 3h 790 kr
Vi tränar tillsammans på övningsområdet. Vi går igenom Korta wedgar från 50 meter, chippar, puttar och bunkerslag. Intensiv träning med betoning på resultat på banan.

Svingkurs 3h 790 kr
Träna sving tillsammans med Svante Adelin. Vi hjälper dig med grunder och rättar till dina svingfel. Då går ifrån kursen med bra övningar som hjälper dig till bättre Golf.


Övriga kurser

TräningsdagSving & Närspel 1490 kr
Här får du en totalgenomgång av ditt spel. Kursen är en sammanslagning av två 3-timmarskurser, Svingkurs & Närspelskurs.
Lunch ingår.

Workshop 2590 kr
Heldags (9-17) grupplektion med 3 st deltagare. Vi styr tillsammans dagen med några fasta hållpunkter. Sving på drivingrange, närspel på övningsfältet, 9 hål på banan med spelstrategi och beslutsfattande. Lunch och kaffe ingår. Vi har tillgång till två bilar så att vi kan transportera oss snabbt.
Kurstillfällen
TBA…

Enplanssving 3h 790 kr
Lär dig enplanssvingen tillsammans med Svante Adelin. Vi går igenom grepp, uppställning och tränar på svingen tillsammans.
Kurstillfällen
TBA…


%d bloggers like this: