100 timmar golfträning för 2990 kr.

Jag utvecklar det vi kallade Drop-In träning i år och som framför allt gick på onsdagar 15.30. I år kommer det bli flera dagar i veckan. Det blir lite fler tillfällen under perioder där efterfrågan är stor och lite färre tillfällen lugnare veckor.
100 timmars träning för 2 990 kr, erbjudande fram till 28 februari 2500 kr. Det blir också några extra träningspass för de som ha årskort.

Nytt för i år är att du kan köpa klippkort för 10 drop-in träningar för 1500 kr och ett årskort som ger dig tillgång till alla dropin träningar hela året. Alla som köper årskortet får också bättre pris på privatlektioner, 25 minuter för 400 kr (450), 45 min 500 kr(700).

Kvalitet
Jag begränsar antalet deltagare per tillfälle lite hårdare än 2020. Det betyder att det finns ett antal lediga platser per tillfälle och det variera beroende på vilket tema som träningen gäller. Blir trycket högt så kommer jag lägga till pass som bättre passar efterfrågan.

Program & Schema
Jag håller just nu på med planering och hela programmet kommer lanseras i början av februari när erbjudandet upphör. Det blir också en del överraskningar och specialpass under året. Blir det stort tryck på träningen kommer jag att lägga till fler pass än de 100 som jag planerar nu.

Anmälan
Nytt för i år är också att ni kan anmäla er online på hemsidan för att garantera er plats. Självklart kan man också anmäla direkt till mig på träningen om det finns plats.

Pris och betalning
Pris för enstaka träningar är 200 kr, enstaka träningar betalas på plats med Swish eller kontant.
Pris för 10 gånger 1500 kr och 2990 kr för hela säsongen. Ni betalar via faktura eller betalningslänk. Vill ni använda er av friskvårdbidrag så är det betalningslänk som gäller, jag behöver också ditt personnummer.

Early Birdie Erbjudande!
Ni som köper ert årskort innan den 28 februari betalar bara 2500 kr och får en privatlektion på 45 minuter som kan användas så fort drivingrange på Vallentuna öppnar. Ett klippkort för 10ggr kostar fram till den 31 januari 1250 kr.

Kontakta mig på mail eller telefon om ni har några frågor.
Ni kan beställa era årskort eller klippkort direkt om ni följer länken nedan och fyller i formuläret.

Beställning av årskort & klippkort…

Svante Adelin
070 930 13 10
svante@adelingolf.com

By Svante Adelin

PGA Professional PGA of Sweden

Leave a comment

%d bloggers like this: