Äntligen Golf!

Härlig start på säsongen blev det i veckan med fint väder och rekordmånga besökare på Vallentuna GK. Ingen sommarvärme än och begränsad åtkomst till klubbhus och omklädningsrum just nu men det släpper snart.

Extra kul var det för mig att komma igång i år efter ett sabbatsår 2019. Jag spelade mycket men hade väldigt få lektioner så det var lite spänt de först lektioner men skönt att vara tillbaka där jag hör hemma.

Jag försöker lära mig Zoom, livestreaming och inte spilla kaffe.

Mitt lilla projekt men onlinelektioner verkar inte bli så litet. Fler har hört av sig och jag jobbar på att bli klar så jag kan leverera en bra produkt med hög kvalitet. Som tur är har jag hjälp. Stort tack till ni som är med på resan, både ni som stöttar med råd och samtal men också till ni elever som ställer upp och hjälper mig nu och står ut med mina infall och idéer som jag vill testa.

Jag känner verkligen glädje inför att börja jobba mer med video, både live och inspelat. Jag får en tätare kontakt med mina spelare och det blir naturligt för dom och för mig att hålla kontakten nästan dagligen. Borta är den tiden mellan lektioner jag inte vet hur det går för eleven.

En höstdag 2019. Jag och tre av barnen tränar puttning.

Sen har det redan givit flera kontakter med andra som liksom jag älskar det dom håller på med och vill vara med, två nya samarbeten under våren som jag inom de närmaste veckorna kommer att berätta mer om. Det kommer att bli riktigt häftiga kurser på klubben och lite spännande test med onlinekurser och Webinars.

Jag har fått igång onlinebokning av lektioner både en och två gånger. Först hade jag tänkt att använda ett system som heter Appointy som jag är jättenöjd med. Men när jag håll på att sätta upp ecommerce delen på Facebook och hemsida så visade ju det sig att Facebook har ett grym onlinebokning som jag kopplat till Facebooksidan Adelin Golf. Titta in på sidan kolla. Gilla och dela gärna sidan när du ändå är där. Så privatlektioner bokas vias facebook och kurser och lite annat kan ni boka och betala direkt här på adelingolf.com, här är kurssidan:, https://www.adelingolf.com/golfkurs/.

Eller så kan det se ut så här

Det blir det lilla för den här gången. Mina texter här kommer variera lite, eftersom jag jobbar för Wilson också så lär det bli lite reseblogg när det sätter igång. Självklart ska jag skriva lite instruktion också men det kommer främst vara på video där jag delar med min av min tankar om svingen och spelet. Sen hoppas jag också bjuda in andra att skriva lite, fys ligger mig varmt om hjärtat men också kost ska med under våren. Kanske blir det lite helt andra ämnen också. T ex mental träning eller en artikel om onlinemarknadsföring i en post pandemi värld.

Hör gärna av er om så bara för att säga hej.

Svante “Coach” Adelin

By Svante Adelin

PGA Professional PGA of Sweden

Leave a comment

%d bloggers like this: