Börja Spela Golf 2021

Jag får en del frågor om hur man får Grönt Kort och kommer igång med Golf om man är nybörjare. Det är ganska enkelt i dag att börja spela Golf, i alla fall om man jämför med hur det var för några år sedan.

Golf – Intensivkurs

På Vallentuna GK har vi endagars kurser som vi håller på lördagar. Det är en intensiv kurs där du får instruktion på de slag som du behöver för att klara av att sedan ta dig ut på banan och klara av ett resultat som ger dig Grönt Kort.

Räcker en dag för för att jag ska lära mig spela Golf?

Golf är ett individuellt spel och skiljer rätt mycket på hur lång tid det tar innan man tar sig runt banan med resultat som ger Grönt Kort. På Vallentuna går vi igenom det du behöver för att kunna träna själv.

Teori & regler

I kursen ingår en kort praktisk teorigenomgång. Det är bra om du läser lite innan så blir det enklare när vi ses på Vallentuna Golfklubb. På Golf.se kan du registrera dig så du får ett Golf-id och göra en enkel teori kurs som är del i att få Grönt Kort.

Länk till teoriutbildning: http://borjaspela.golf.se/

Grönt Kort Privat Kurs

Passar inte lördagar för dig eller om du är orolig i dessa Corona tider att träna i grupp så kan du självklart kontakta mig så bokar vi en privat kurs som passar dig. svante@adelingolf.com

Få mer information och boka

Här hittar du mer information om kurserna och bokar in dig på en kurs som passar. http://www.vallentunagk.se/kurser/pro/

Svante Adelin
Head Golf Professional
Vallentuna Golfklubb
070 930 13 10
svante@adelingolf..com

By Svante Adelin

PGA Professional PGA of Sweden

%d bloggers like this: