Drop In 2021 – Träningspasset

Årskort

Pris för årskort är 2990 kr.

Klippkort för 10 tillfällen kostar 1500 kr och priset för enstaka tillfällen är 200 kr.

Beställ årskort och klippkort här..

Boka pass..

Bollar och gruppstorlek

Gruppernas storlek kommer att begränsas för att säkerställa kvaliteten på träningen. Hur stor gruppen för respektive träning är beror på vilken typ av träning det är, storleken på gruppen kommer variera mellan 10-15 deltagare. Vi kommer också ha några fys-pass som ingår och då kommer vi kunna ha större grupper.

Vid range träning ingår motsvarande en pollett. ca 34 bollar.

Bokning av pass

Du kommer boka ditt pass online, på hemsidan eller via webapp. Bokningen kommer vara öppen till en timma innan passet startar. Finns det då platser kvar kan du anmäla dig på plats.

Planering och antal pass

Det här är en satsning jag gör för att jag tror på den typen av passträning, den funkar ju på många andra håll. Jag hoppas det blir en succé och jag lovar att jag håller 100 pass under säsongen 2021.

Planeringen för vårsäsongen är snart klar, det är ju några pass att planera så det tar lite tid. Planeringen kan komma att ändras under året då jag vet vilka pass som är populära och funkar bra.

Vi startar träningspasset när Driving Range öppnar och vädret tillåter. förhoppningsvis i början av april. Första passet 7 april.

Corona

Självklart kommer vi följa de regler som gäller i samhället i övrigt och motverka smittspridning enligt de rekommendationer som finns för träning. Jag hoppas att situationen blivit bättre när vi kör igång i början av april.

Har du några frågor så får du gärna höra av dig på telefon eller mail.

Svante Adelin
070 930 13 10
svante@adelingolf.com

By Svante Adelin

PGA Professional PGA of Sweden

Leave a comment

%d bloggers like this: