Juniorgolf hösten 2020

& golfsäsongen 2021

Så var de ordinarie träningspassen för våra juniorer slut för i år. Jag har dock lagt till två extra pass för de yngre juniorerna, grupp 1 som tränar 17.30 på onsdagar. Klockan 11.00-11.50 två söndagar, 20 & 27 september. Första gången spelar vi på övningsområdet ute på banan. Här hittar ni information om träningarna, juniorkalenderna

Karta till övningaområdet.
https://goo.gl/maps/BepfsTEYRF279zhQA

De äldre juniorerna i grupp två kan vara med på alla dropin-träningar som är kvar. Ta gärna med en kompis eller förälder. Träningen kostar 150 kr för vuxna och 100 kr för juniorer som inte varit med på onsdagsträningen.

Ni hittar träningsschema här på www.adelingolf.com, juniorkalendern.

Träning 2021 på Vallentuna Golfklubb
Det har vari ett lite speciellt år 2020 och vi önskar att vi varit mer förberedda. Nu är jag igång med planering av vintern och säsongen 2021. Jag lovar mer träning, mera spel och högra kvalitet på varje träningspass.

5 årsplanen
Arbetet med att ta fram långsiktiga mål för verksamheten på Vallentuna GK är också igång. Där ingår t ex utveckling av träningsområden, tydliga mål för hur vi ska få våra juniorer ut på banan, genom grönt kort och sedan mot lägre scorer. Den 3-5 årsplanen kommer förhoppnings vara klar till säsongen 2021 drar igång.

Laget Vallentuna Golfklubb
Barn och ungdomsverksamheten är tidkrävande, förutom träningstimmar så går det mycket tid till planering och rapportering av deltagare för att få bidrag. Jag kommer att se över våra rutiner och system för att effektivisera arbetet. Vi behöver också att fler ideella krafter, t ex föräldrar, blir involverade i verksamheten. Målet är att utbilda 3-5 st av de äldre juniorerna i Golfens ledarutbildningar så att det kan agera som extratränare och faddrar för nya och yngre juniorer i klubben.

Jag söker också sponsorer, företag, föräldrar, mor och farföräldrar som kan tänka sig att stötta juniorerna på Vallentuna GK.

Fritidsgården Veda Golf
Jag har en dröm, att barn och ungdomar i Vallentuna ska se Vallentuna GK som ett andra hem, en fritidsgård dit man går efter skolan, helgerna och hela sommaren oavsett väder. Hur når vi dit? Har du några idéer eller tror att du har något att tillföra så vill vi att du tar kontaktar mig.

Tack för i år!
Det har som sagt varit ett mycket speciellt år och samtidigt väldigt roligt och stimulerande. Jag känner att vi kunnat göra så mycket mer om vi varit förberedda och jag lovar att vi kommer bättre rustade inför 2021. En superstort tack för i år. Jag ser verkligen fram emot mot 2021 och en ännu roligare golfsäsong, personligen hoppas jag på några rundor till under par.

Svante Adelin
PGA Professional
0702 193 492
svante@adelin.se

By Svante Adelin

PGA Professional PGA of Sweden

Leave a comment

%d bloggers like this: