Läxläsning på Vallentuna GK

Vallentuna Golfklubb är ju golfklubben med det stora hjärtat och jag trivs väldigt bra på klubben. Det är en härlig klubbkänsla och jag känner mig verkligen som hemma när jag rullar in på parkeringen. Just nu håller jag, tillsammans med styrelsen, på att ta fram en verksamhetsplan för barn & ungdomsverksamheten. Mer om den senare, den presenteras på årsmötet som hålls senare i vår.

Läxläsning på klubben

I verksamhetsplanen kan du bland annat läsa om att visionen “världens bästa fritidsgård” och många mål vi sätter upp för att utveckla verksamheten för ungdomar i Vallentuna Kommun. Ett av de målen är att vi ska ha läxläsning i samband med juniorträningen på klubben. Det är ett mål som vi satt ska vara genomfört till 2022 men vi har beslutat att tjuvstarta redan i vår.

Vi behöver dig

Tanken är att erbjuda hjälp med läxor och skolarbete på onsdagar då det är då de flesta juniorerna har sin veckoträning. För att kunna genomföra det på ett bra sätt så behöver vi dig, jag kommer ju vara upptagen med golfträningen. Eftersom det blir några kvällar under en säsong så behöver vi vara flera som hjälper till. Så om du tror att det skulle kännas meningsfullt att hjälpa barn med skolarbete så vill jag att du hör av dig till mig på mail. svante@adelingolf.com.

Tillsammans

Tillsammans, bara tillsammans, kan vi göra Vallentuna GK till världens bästa fritidsgård för barn och vuxna i alla åldrar. Hör av dig, sök upp mig på klubben, ring om du har idéer och har tid och skulle tycka det skulle vara meningsfullt att vara med. Det finns 1000 sätt som du kan göra något för barn och ungdomar på klubben och i Vallentuna Kommun.

By Svante Adelin

PGA Professional PGA of Sweden

%d bloggers like this: