Träningspasset 2021

Det är bara den 8 februari men jag börjar känna att det närmar sig trots vargavintern. Jag kommer längre och längre med planeringen med golfträningen på Vallentuna Golfklubb. Jag har kommit långt med uppgraderingen av Drop-In träningen som jag kallar Träningspasset.

100 tränings pass för 2500 kr, efter 28/2 2990kr.

Fram till den 28 februari kan du boka årskort till Träningspasset för bara 2500 kr. Ordinarie pris 2990 gäller från den 1 mars. Första ordinarie pass är planerat till den 7 april. Jag har lite kvar att göra innan det är 100% klart med jag jobbar hårt för att få till fler pass och lite överraskningspass. Det kommer att blir riktigt spännande.
Här kan du beställa ditt årskort..
Här kan du läsa mer om årskortet och Träningspasset..

Kurser och Privatlektioner

Helgkurserna är och till stor del klara. Kurserna bokar och betalar du direkt här på hemsidan. Länk till Golfkurser..
Medan privatlektioner och enskilda träningar för träningspasset kan du boka på boka.adelingolf.com. Funkar mycket bra på både mobil och dator.

Juniorträning

Gruppträningen för juniorer är klar, nu är också sommarlägret uppe här på hemsidan så du kan anmäla dig.
Juniorträning 2021..
Sommarlägret 2021..

Snart ses vi på Vallentuna GK.

Här ser du ett smakprov av vilka pass som kommer finna att välja på inom Träningspasset i år. Några kommer tillbaka några fler gånger än andra. Klicka på bilden för att se n större version. Det blir fler riktigt spännande pass innan vi kör igång för säsongen.

By Svante Adelin

PGA Professional PGA of Sweden

%d bloggers like this: