Vallentuna GK – Junior

Presentation av verksamheten 2022

Vallentuna GK’s juniorverksamhet är öppen för alla oavsett ålder och ambitionsnivå. Vi spelar och tränar Golf för att det är kul och vi vill utvecklas. Träningen genomförs av PGA utbildade golftränare i samarbete med ideella ledare och föräldrar i Vallentuna GK. Träningen sker framför allt på onsdagskvällar. Vi delar delar in spelarna i grupper efter ålder men ambitionsnivå och utveckling påverkar också gruppindelningen.

Privatlektioner
Veckoträning och dropin träning är övningsbaserad träning som är anpassad för träning i grupper. En viktigt del i tekniska utveckling av svingen är individuell träning. Under 2022 ingår det en privatlektion på 25 minuter, den kan ni boka tillsammans med en kompis så får ni 50 minuters intensiv träning för utveckling av svingen. Det pris på privatlektioner(25min) som vi hade förra året ligger kvar och gäller alla juniorer, även de som inte är med i någon gruppträning. Ni kan ta hur många lektioner ni vill under året.

Skräddarsydd juniorträning
Nu kan ni också boka privat träning för dig och dina kompisar eller t ex ert hockeylag som en gemensam aktivitet de dagar ni inte har träning eller när ni inte har säsong. Träningen planeras tillsammans så att det inte krockar med era andra aktiviteter eller träning. Vi kan också lösa det så att ni kan närvarorapportera för er förening. Denna träning kan skräddarsys helt efter era önskemål. Antalet deltagare är flexibelt. Kontakta Svante Adelin, 0709 30 13 10, svante@adelingolf.com för mer information och planering.

Privatlektioner upp till 21 år
Alla juniorer kan boka privatlektioner för 300 kr, ordinarie pris 500 kr.

Information, grupper och anmälan
Här hittar du mer information och gruppindelning för Golfkul 6-8 år och Juniorträning 9-21 år. Hittar du ingen grupp som passar och ändå vill vara med på träningen så fyll i formuläret och skriv in önskemål för tid och grupp.
Mer information…

Kontakt
Svante Adelin
Head Golf Professional
070 930 13 10
svante@adelingolf.com

Juniorbloggen

Vill du hjälpa till?
Vill du som företagare eller privatperson vara med och stötta Vallentuna golfjuniorer kan du ta kontakt med Svante Adelin. Vi söker sponsorer och partners som kan tillföra inte bara kapital utan även kunskap och delaktighet i utvecklingen av verksamheten. Vi är del i ett större sammanhang och blir starkare och bättre med er hjälp.

Kontakt
Svante Adelin
0702 193 492 
svante@adelingolf.com

Stötta barn & ungdsomsträningen på Vallentuna GK med PayPal.

VISION – VÄRLDENS BÄSTA FRITIDSGÅRD
Vallentuna Golfklubb ska vara en naturlig mötesplats för alla barn och ungdomar i Vallentuna. Hit kommer man med kompisar och familj för att träna och spela Golf. Vallentuna GK ska vara norra Stockholms bästa fritidsgård för barn i alla åldrar under sommarhalvåret, och på lite längre sikt under årets alla 12 månader.

Verksamheten på Vallentuna Golfklubb ska främja spelarens framtida utveckling både som människa och spelare. Vi ska utbilda våra spelare för ett långt liv både på och utanför golfbanan, framtidens medlem och ordförande finns bland våra juniorer. För att utvecklas till en bra spelare måste vi också utvecklas som människor, ledare och bli viktiga för oss själva och de som vi har omkring oss.

Här skapas glädje, här skapas mening och meningsfulla relationer för hela livet.

%d bloggers like this: