Vallentuna GK – Junior

Presentation av verksamheten 2021
Vallentuna GK’s juniorverksamhet är öppen för alla oavsett ålder och ambitionsnivå. Vi spelar och tränar Golf för att det är kul och vi vill utvecklas. Träningen genomförs av PGA utbildade golftränare i samarbete med ideella ledare och föräldrar i Vallentuna GK. Träningen sker framför allt på onsdagskvällar. Vi delar delar in spelarna i grupper efter ålder men ambitionsnivå och utveckling påverkar också gruppindelningen.

Förändringar för Vallentuna Golf Juniorer.
Vi kommer att göra en stor satsning på träningen till nästa säsong. Informationen om det kommer ut inom kort. Som det ser ut nu ser det ut som vi kan göra en lansering i mitten av november om allt går bra.

VISION – VÄRLDENS BÄSTA FRITIDSGÅRD
Vallentuna Golfklubb ska vara en naturlig mötesplats för alla barn och ungdomar i Vallentuna. Hit kommer man med kompisar och familj för att träna och spela Golf. Vallentuna GK ska vara norra Stockholms bästa fritidsgård för barn i alla åldrar under sommarhalvåret, och på lite längre sikt under årets alla 12 månader.

Verksamheten på Vallentuna Golfklubb ska främja spelarens framtida utveckling både som människa och spelare. Vi ska utbilda våra spelare för ett långt liv både på och utanför golfbanan, framtidens medlem och ordförande finns bland våra juniorer. För att utvecklas till en bra spelare måste vi också utvecklas som människor, ledare och bli viktiga för oss själva och de som vi har omkring oss.

Här skapas glädje, här skapas mening och meningsfulla relationer för hela livet.

Juniorbloggen

Vill du hjälpa till?
Vill du som företagare eller privatperson vara med och stötta Vallentuna golfjuniorer kan du ta kontakt med Svante Adelin. Vi söker sponsorer och partners som kan tillföra inte bara kapital utan även kunskap och delaktighet i utvecklingen av verksamheten. Vi är del i ett större sammanhang och blir starkare och bättre med er hjälp.

Kontakt
Svante Adelin
0702 193 492 
svante@adelin.se