⛳️ Adelin Golf
7 subscribers
3 photos
1 video
7 links
Golfträning på Vallentuna Golfklubb
Download Telegram
Live stream started
Live stream finished (1 minute)
Det ser ut som om Thailand öppnar upp för Turister igen. Chiang Mai Highlands är en av banorna jag kommer spela. Här ett par 3 hål med fin utsikt.
Det blev inte Thailand för mig. Får nöja mig med Vallentuna GK. Så här såg det ut igår.
Håller på att uppdatera hemsidan. Snart kan ni se planeringen för vårsäsongen. Om det går enligt plan blir det tidig start. Juniorträningen startar 6 april. Träningspasset kommer igång innan det. Kanske till och med blir ett pass i mars...

Jag kommer öppna upp för anmälningar till juniorträning och träningspass nästa vecka. Träningspasset i år kostar 2500kr.

Jag finns fram till rangen öppnar på Ruff i Vallentuna. Vi ses snart.

Mvh Svante
Det gick snabbare är väntat. Nu kan ni boka ert årskort för träningspasset på hemsidan. Www.adelingolf.com. Jag har också öppnat upp för anmälningar för juniorer och knattar för säsongen 2022.
⛳️ Adelin Golf pinned «Det gick snabbare är väntat. Nu kan ni boka ert årskort för träningspasset på hemsidan. Www.adelingolf.com. Jag har också öppnat upp för anmälningar för juniorer och knattar för säsongen 2022.»
Då rä det fullbokat på morgondagens gruppträning på Ruff Vallentuna. Vi köra samma tider nästa lördag, 13-14, 14-15. Anmälan på sms 0709301310.
Tack till er som var med på träningen idag, det känns som säsongen har börjat. Vill ni vara med nästa vecka är det dags att boka. Redan många som bokat, 2 platser kvar 13-14 och 4 platser kvar 14-15. Läs mer här om träningen här https://www.adelingolf.com/svante/grupptraning-lordag-den-19-februari/
Det finns fortfarande platser kvar till helgen gruppträning.
Nu på lördag startar Träningspasset 2022. Två pass med start 13 och 14. Anmäl er på hemsidan, www.adelingolf.com. Köp ett årskort så ingår alla 100 pass under säsongen.
Träningspasset på onsdag 15.30, två pass på lördag, 13 & 14. Juniorträningen skjuts upp en vecka, startar 12 & 13 april.
I morgon kör vi Flow, Rytm & Tempo 18.00. Bonus i morgon 10 minuter extra träning med mitt egna custom made träningsredskap. The Blue Rope.
Juniorträning. Idag startar onsdagsgrupperna, 16.45 & 17.45. Vi träffas på Driving Range. Träning idag G.U.B.B.S.